Roll-Up

Roll-up’er er nogen der skal bruges igen og igen. Sættes op og tages ned. Derfor kræver det et system der fungerer og er simpelt. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi bruger en model som vi selv kan stå inde for – og selv benytter på diverse messe og udstillinger

Vores Roll-up er udført i sølveloxeret aluminium, en kraftig konstruktion i stilrent design. Topprofilen er med en klemmeliste og der er kraftig tape i bunden, der gør at det er let at montere banneret. Roll-up’en inkluderer også en kraftig, sort bæretaske.

Vi har et medie vi printer Rollups på – hvilket er velegnet til formålet. Vores medier har en hvid front med mørk-grå bagside så der ikke kommer forstyrende lys ind bagfra. Perfekt hvis der skal monteres lys på din roll-up, som vi også kan klare.

Vores Roll-up er 83 x 210 cm, renskåret og monteret inden levering.
Prisen er inklusiv roll-up system, bæretaske og print.

Priser

Antal Indhold Format Pris
1 stk. Komplet system
inkl. bæretaske
83 x 210 cm kr. 1195,-
1 stk. Ekstra print, 4+0 83 x 210 cm kr. 459,-

 

Hvad betyder 4+4, 4+0, 1+0 osv.?

Disse betegnelser fortæller hvor mange farver der trykkes med, samt om der er tryk på en eller to sider.

4+0, der trykkes i 4 farver, på én side.
4+4, der trykkes i 4 farver, på to sider.
1+0, der trykkes i 1 farve, på én side.
1+1, der trykkes i 1 farve, på to sider.
4+1, der trykkes i 4 farver på den ene side og 1 farve på den anden.

CMYK Farver?

CMYK står for Cyan, Magenta, Yellow og Keycolor (sort) som er de 4 farver vi normalt trykker med. Dette er også en europæisk standard indenfor tryk. Når en tryksag bliver printet i 4+0 (altså 4 farver) er det denne betegnelse der bliver brugt.

Ved en 4 farvet tryksag, skal der ikke tælles hver enkel farve – ved CMYK kan alle farver blandes som skal trykkes med.

Når du leverer en fil til Trykkeriet, skal du være sikker på at dokumentet er lavet til tryk, altså brug farverne “CMYK”.
Hvis ikke dette er gjort, vil vores maskine selv konvertere farverne fra RGB til CMYK, og du vil opleve en markant forskel fra det du så, til det der bliver trykt. Farverummet CMYK er meget mindre end RGB og der kan de ikke gengives helt nøjagtigt.

Levering af tryk klar fil

Tillæg altid 3 mm ekstra på alle sider af tryksagen. Princippet er det samme, om det er A4, A3 eller et helt tredje format.

Bruger du Adobe InDesign, vil dette være at finde under Export, Marks & Bleeds – hvor du sætte bleed til 3 mm og Crop Marks skal være slået til.