Byggeskilte

Vi er leveringsdygtige indenfor skilte- og displaysystemer både til indendørs og undendørs brug. Ring eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud på din skilteløsning.

Leder du efter tryk til dine A-skilte (gadeskilte), så klarer vi også den. Vi trykker nemlig også flotte vandafvisende plakater i alle formater.

Priser

Antal Farver Format Pris pr. stk.
1 stk. Skilt (Lille) komplet Sølv 108 x 65 cm kr. 499,-
Antal Farver Format Pris pr. stk.
1 stk. Skilt (Stor) komplet Sølv 160 x 105 cm kr. 990,-

Prisen er ekskl. print

Hvad betyder 4+4, 4+0, 1+0 osv.?

Disse betegnelser fortæller hvor mange farver der trykkes med, samt om der er tryk på en eller to sider.

4+0, der trykkes i 4 farver, på én side.
4+4, der trykkes i 4 farver, på to sider.
1+0, der trykkes i 1 farve, på én side.
1+1, der trykkes i 1 farve, på to sider.
4+1, der trykkes i 4 farver på den ene side og 1 farve på den anden.

CMYK Farver?

CMYK står for Cyan, Magenta, Yellow og Keycolor (sort) som er de 4 farver vi normalt trykker med. Dette er også en europæisk standard indenfor tryk. Når en tryksag bliver printet i 4+0 (altså 4 farver) er det denne betegnelse der bliver brugt.

Ved en 4 farvet tryksag, skal der ikke tælles hver enkel farve – ved CMYK kan alle farver blandes som skal trykkes med.

Når du leverer en fil til Trykkeriet, skal du være sikker på at dokumentet er lavet til tryk, altså brug farverne “CMYK”.
Hvis ikke dette er gjort, vil vores maskine selv konvertere farverne fra RGB til CMYK, og du vil opleve en markant forskel fra det du så, til det der bliver trykt. Farverummet CMYK er meget mindre end RGB og der kan de ikke gengives helt nøjagtigt.

Levering af tryk klar fil

Tillæg altid 3 mm ekstra på alle sider af tryksagen. Princippet er det samme, om det er A4, A3 eller et helt tredje format.

Bruger du Adobe InDesign, vil dette være at finde under Export, Marks & Bleeds – hvor du sætte bleed til 3 mm og Crop Marks skal være slået til.

byggeskilt